Orientering fra Bestyrelsen

Maj 2010

Set i lyset af statsministerens netop udmeldte plan for den gradvise genåbning af samfundet står det nu klart, at vi ikke vil genoptage forårstræningen og mødes som vi plejer, men fortsat må blive hjemme og træne i vores respektive dagligstuer.

Bestyrelsen har endvidere besluttet, at der ikke vil være Sommertræning dette år, og vi ikke tilmelder hold til DHL-stafetløb i august (endnu uvist om løbet overhovedet gennemføres).

Sammen, hver for sig –
Bestyrelsen følger situationen omkring Coruna-virus tæt, og vi retter os naturligvis efter myndighedernes officielle retningslinjer. I denne tid må vi stå sammen ved at holde afstand. Når vi igen skal træne sammen, vil vi naturligvis sørge for, det sker på forsvarlig vis.

Årets generalforsamling i SOS er fortsat udsat på ubestemt tid.