Efterårssæson 2020 åben for tilmelding

Kære alle SOS’ere !

Bestyrelsen har netop afholdt møde hvor vi besluttede, at vi

nu åbner for tilmeldingen til efterårssæsonen 2020.

Vi har haft kontakt med sundhedshusene som regner med, at vi vil kunne starte træningen i SOS igen ultimo august. Dog skal vi indstille os på, at der vil fremkomme nogle retningslinjer/restriktioner vedr. hygiejne, bad og omklædning samt om afspritning af cykler og redskaber. Endvidere må vi forvente begrænsning på antal af personer i lokalerne = deltagerantal på de enkelte hold. Sidst, men ikke mindst er det også muligt, at kommunen lukker ned igen – i så fald bliver sæsonstarten udskudt igen!

Med udgangspunkt i at efterårssæsonen løber fra uge 35/2020 til uge 2/2021 er priserne for sæsonen:

kr. 1.100,- for første hold og kr. 865,- for de efterfølgende hold –

med PEA kr. 820,- for første hold og kr. 640,- for de efterfølgende hold.

Som tidligere udmeldt skal Ryparken renoveres. Derfor har vi fået tildelt midlertidige lokaler i Idrætshuset til hold G3 og i Østerbrohuset til hold G4, træningstider bliver de samme som i sidste sæson.

Vi påregner at sende bekræftelser og opkrævninger ud uge 34.

Venlig hilsen

Bestyrelsen