Sport og Spas løbehold starter op 2/5-2018 i Fælledparken.

Løbeholdet er et nyt tiltag i Sport og Spas, hvor der både er plads til den erfarne løber, der gerne vil i gang igen samt nybegynderen, der ønsker en frisk gåtur med andre SOS’ere. Derfor har vi fokus på, at alle kan være med samtidig med, at alle får noget ud af træningen. Udover løbetræning vil vi også inddrage styrkeøvelser, der optimerer løbet samtidig med, at der skal være plads til leg. Mere frisk luft og bedre form er nogle af målene med løbetræningen, mens der også arbejdes frem mod DHL i august, hvor vi både deltager med et løbe- og gåhold.

Hvor: Ved Eventyrkiosken i fælledparken – (hjørnet af Øster Allé og P.H. Lings Allé, 2100 Ø)

Hvornår: Onsdage 17.00-17.45 i ugerne 18-24 og 33-41

Tilmelding på  hold S6 under Tilmelding