Nyt hold i Vanløse

Sport og Spas starter et nyt hold op i Vanløse, på grund af en overvældende stor tilmelding til efterårssæsonen 2016.

Hold S11:  Tirsdage kl. 18.30 til 20.00 i Vanløse

Holdet starter op den 20/9. Der er reduceret pris for ny tilmeldte. Deltagere på mandags (S12) og onsdagsholdet (S4) kan skifte til det nye hold, hvis de syntes der er for mange deltagere på de gamle hold.

Hold F1:  Fit for Fight – Kost &Motion.

Torsdage kl 18.00 til 19.30 er aflyst i efterårssæsonen 2016.

Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at Fit for Fight er blevet aflyst;

Mads – den ene af lærerne, har fået nyt job, som forhindrer ham i at være med mere, og Ida – den anden halvdel, mener ikke, at hun med så kort varsel har det tidsoverskud, det vil kræve at sætte en ny person ind i det / oplære en ny person, så det bliver på niveau og med kvalitet som tidligere. Derfor har også hun meldt fra.

Bestyrelsen vil arbejde på, at vi kan få genoptaget tilbuddet Fit for Fight i forårssæsonen 2017.