Tilmelding til længe Leve-løbet 2015

Tilmelding til længe Leve-løbet 2015

Flyer Længe Leve-løbet 2015

Længe Leve Løbet er arrangeret af de 5 forebyggelsescentre i Købehavn, samt Center for Kræft og Sundhed og BørneVægtsCentret.  Det er et gratis løb, hvor alle kan være med.

 Onsdag den 17. juni kl 13.15 i Fælledparken ved Pavillionen.

 Sundheds- og Omsorgsborgmester Ninna Thomsen skyder løbet i gang og deltagerne bevæger sig ud på en rute, der kan være fra 1000 meter til 5 km, og som kan løbes eller gås i eget tempo. Der skulle eftersigende altid være høj solskin og masser af tid til grin og godt humør undervejs.

 Længe Leve Løbet er med til at give deltagerne en positiv oplevelse med et motionsløb. Løbet har som sagt plads til alle og det giver en god oplevelse, for deltagerne at se de kan klare det samme som mange andre mennesker i andre store motionsløb. Sidste år deltog ca. 500 mennesker