Forebyggelsescenter Østerbro – Vordingborggade

flytning

Vigtig information til de medlemmer der træner på forebyggelsescenter Østerbro Randersgade!

Processen med at omdanne huset i Randersgade til sundhedshus er nu så langt, at forebyggelsescenteret regner med at bruge weekenden 23.1. til og med 26.1. 2015 til at flytte til det nye træningssted Sølund.

Sølund skulle være klar til os fra den 27.1.2015, men det er en stor og omfangsrig flytning, så hvis vi mod forventning ikke kan træne fra den 27.1. og bliver nødt til at aflyse af den grund, vil manglende træningsdage blive godtgjort i slutningen af forårssæsonen 2015.

Det forventes at sundhedshuset i Randersgade vil være færdigt i december 2015, hvor vi så kan flytte tilbage til et spritnyt og dejligt træningscenter.

Venlig hilsen

SOS MOTION

Helge Hansen

Formand

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *