Rundtur i Ørestaden 24. august 2013

Lørdag den 24. august mødes vi kl. 10 til rundtur på gå-ben og metro i Ørestad med Peder Boas Jensen, som er deltager på hold G4 i Ryparken. Peder er uddannet byplanarkitekt og professor emeritus i byplanlægning ved Kurstakademiets arkitektskole. Han er bosat i Ørestad og kender København og Ørestad ud og ind. Peders ægtefælle Gertrud er formand for vandlauget, der vedligeholder og driver kanalerne. Gertrud deltager også, så vi kan regne med en supergod rundvisning.

Vi starter i området omkring DR-byen og Bella-centret og tager senere med metro til Vestamager, hvor vi afprøver aktiv området Plug N Play og ender i bebyggelsen 8-tallet kl. 13, hvor vi spiser brunch i caféen med udsigt til kanalerne og Vestamager. Sidste frist for tilmelding er 16. august, og der er plads til ca. 20 deltagere (først-til-mølle) Tag gerne ægtefælle/sambo med. Rundvisningen er gratis – deltagerne betaler selv metro og brunch, der ekskl. drikkevarer koster kr. 129.

Tilmelding her på hjemmesiden eller mail til SportOgSpas@hotmail.com

Mødested metrostation DR Byen den 24. august 2013 kl 10.00.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *