Åben for tilmelding for efterårssæson 2013

Kære SOS-aktivister!

Hermed åbnes for tilmelding til efterårssæsonen 2013 i SOSmotion. Bemærk venligst, at nuværende deltagere på forårsholdene har fortrinsret til deres hold, hvis tilmelding og betaling er modtaget senest 2/8.

Desværre har vi ikke fået plads på Institut for Idræt for 1913-1915, så deltagerne i Vandaktivitet og Powerhold inviteres til at træne på et af de andre hold.

I Ryparken træner et hold lignende powerholdet i en stor badmintonhal tirsdag kl. 12.00-13.30, og mandag kl. 18.00-19.30 er der et aktivt styrketræningshold i nye og større lokaler i Forebyggelsescenter Nørrebro – på adressen Mimersgade 41, ikke langt fra Institut for Idræt. Deltagerne på de to hold er naturligvis også velkomne på de hold, vi tilbyder på Østerbro, Vesterbro og i Vanløse. Alle kan få en gratis prøvetime.

Med venlig sommerhilsen fra
Bestyrelsen

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *