Sommertræning 2013

På generalforsamlingen i SOS i marts var der stor tilslutning til, at sommertræningen skal bevares – og at bestyrelsen finder en form, der ikke belaster foreningen med et stort underskud – som det har gjort de tidligere år, hvor man har kunnet møde op uden tilmelding på forhånd – og betale kr. 30 pr. gang.

Hvis dette skulle fortsætte, ville prisen blive mindst kr. 64 pr. gang for at undgå underskud. Årsagen er, at der kun kan gives kommunalt tilskud til betaling af instruktørerne – og PEA-tilskud – når træningen oprettes som kursusforløb.

Bestyrelsen har derfor besluttet at oprette sommertræningen som 2 kursusforløb på hver 8 uger, hvor deltagerne tilmelder sig og betaler på forhånd.

Man kan tilmelde sig til mandage kl. 18-19.30 på FC Østerbro, Vordingborggade 22, og/eller onsdage kl. 17-18.30 på FC Nørrebro, Tranevej 27 a-b.

Betalingen bliver kr. 350 for hvert kursus – med PEA-tilskud kr. 255. Det betyder at man således betaler kr. 43.75 pr. gang – med PEA-tilskud kr. 31.85 – en stor besparelse i forhold til kr. 64 pr. gang.

Tilmelding må af hensyn til planlægningen meget gerne ske inden sommertræningen starter 17/6.

Tilmelding kan ske her på foreningens hjemmeside (www.sosmotion.dk) under tilmelding.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *