Åben for tilmelding til efterårssæson 2012

Tilmeldingsblanket til den nye sæson 13. august 2012 – 13. januar 2013 er nu lagt på hjemmesiden.

Når din tilmelding er modtaget, vil du få besked, om du er optaget og hvor meget du skal betale.

Bemærk venligst, at tilmelding og betaling skal ske senest den 2. august 2012 for forårets deltagere, hvis du vil sikre dig en plads. Deltagere på et hold i foråret har fortrinsret til holdet, hvis de tilmelder sig og betaler rettidigt.

Institut for Idræt har desværre meddelt os, at de ikke åbner dørene før 1/9 2012. Det betyder for hold V1 Vandaktivitet og hold G3 Powertræning, at træningen starter hhv. mandag 3/9 og tirsdag 4/9 – deltagerbetalingen nedsættes tilsvarende.

Med venlig hilsen
SOS Bestyrelsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *